Liefde en vrijheid samen gesmeed
geeft vleugels.“Het schilderij ‘ op weg’ heb ik in 2008 van mijn ouders gekregen, als cadeau voor het behalen van mijn artsenbul.
Jij hebt dit schilderij niet speciaal voor deze gelegenheid geschilderd, ik heb het bij jou gezien en mijn oog viel er meteen op! Mijn ouders wisten dat en hebben het toen voor mij gekocht.
Op het schilderij is een vredesvogel (duif) te zien. Mijn naam betekent Vrede en dit komt ook terug in het schilderij.
Tevens komt het thema de liefde ook terug in het schilderij: een hart! Vrijheid, vogelvrij, liefde zijn woorden die ik bij het schilderij vind passen”.

Bedankt!

Liefs Irene

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

Een aantal jaren geleden waren wij al onder de indruk van jouw zijdeschilderijen. Met name het schilderij met de vogel had onze aandacht. Inmiddels hebben wij een aantal memorabele momenten van onze kinderen meegemaakt: afstuderen, promoveren, huwelijk, kleinkinderen. Wij vinden het mooi om zo’n moment op te luisteren met een uniek kunstwerk.
Met enige fantasie zie je in het vogelschilderij een wegvliegende duif. De duif, die symbool staat voor de vrede. Zo staat ook de naam van Irene symbool voor de vrede. Ook is er nog een link met het verhaal van Noach, die een duif liet vliegen. Na de derde poging kwam de duif niet meer terug hetgeen voor Noach een bevestiging was om zijn dieren los te laten. Beschouw het maar als het loslaten van je kinderen. Laat je fantasie maar de vrije loop. Ter gelegenheid van het behalen van het artsendiploma door Irene hebben wij haar dit mooie unieke kunstwerk gegeven.

Ga zo door en veel succes ook namens Trees,

HenkLaat een reactie achter

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Comments are closed.